Cura Futuri 

Anton Fridhagen 

Verksamhetschef & Delägare

Anton Fridhagen jobbar som leg. naprapat med utbildning inom naprapati, ergonomi, idrottsmedicin, massage, dry needling och akupunktur. Anton har även tidigare erfarenhet av att jobba med elitidrott inom volleyboll, lacrosse och fotboll på både landslag- och klubbnivå.


BOKA HÄR

Henriette Holgert

Delägare

Henriette Holgert jobbar som lic. personlig tränare med utbildning inom styrketräning, mobilitetsträning, rehabilitering och träning under och efter graviditet samt har även en bakgrund i dans på elitnivå.

Henriette är specialist på träning sprungen ur kroppens funktioner kopplat till klientens individuella kravbild, dvs. funktionell träning i verklig mening. 


BOKA HÄR

Anton Lagerblad

Anton Lagerblad är nyexaminerad naprapat och har utbildning inom idrottsmedicin och ergonomi. Han är även lic. personlig tränare, klättercoach och massageterapeut.

Anton jobbar delvis med träning efter målbild men även med manuella tekniker som massage, manipulation, dry needling och stötvåg.


BOKA HÄR

Mathilda Augustinsson

Mathilda är nyexaminerad naprapat, certifierad massageterapeut, diplomerad i dry needling och har erfarenhet av att jobba med fotbollslag inom bla. allsvenskan.

"Det är viktigt att du som patient känner dig hörd och sedd oavsett problem. Tillsammans skapar vi en individuell behandlingsplan."

Mathilda spelar själv rugby på fritiden.


BOKA HÄR