Cura Futuri 

Ett företag där personalen har en god hälsa är ett företag som står rustat vid både framgångar och motgångar! Det är därför alltid en god investering för ett företag att satsa på sin personals hälsa.


Cura Futuri

Vi på Cura Futuri är specialister på att behandla smärtproblematik kopplat till stress, skador och överbelastning. Behandling, rehabilitering och träning specialanpassas utifrån individuella behov och mål.

Vi erbjuder företag förmånliga lösningar för personalvård. Cura Futuris vård hjälper att förebygga stressrelaterade fysiologiska problem, ökar prestations- och koncentrationsförmågan samt förbättrar den allmänna hälsan och välbefinnandet.

Varför oss?

Vi skräddarsyr efter era behov!

Vi har erfarenhet av att jobba med företag, både med behandling och träning, och vet att behoven kan se väldigt olika ut. Vi erbjuder därför att i samråd med er ta fram en tränings- och behandlingsplan som är optimal för era anställda och er arbetsplats. Att kunna erbjuda sina anställda träning och återhämtning på sin arbetsplats, ökar både välmående och prestationen, uppskattas av personalen och ger ert företagsprofil ett starkt mervärde.

Naprapati

Naprapati är en behandlingsform som passar vid nytillkommen smärta såväl som vid långvarig smärtproblematik eller återkommande besvär i rörelseapparaten.

Vi har stor erfarenhet och erbjuder behandlingsmetoder såsom manipulation/mobilisering, pressure/ triggerpunktsbehandling, massage, medicinsk akupunktur, stötvågsbehandling och individuellt anpassade rehabiliteringsövningar. Behandlingsplanen utformas individuellt. Vi väljer den behandling som passar bäst utefter era behov och mål.

Personlig träning

Träning är för alla

Personlig träning hos oss är personlig i verklig mening, alltså individuellt anpassad efter kundens behov och mål. Vi erbjuder träning i prestationshöjande syfte för att uppnå speciella mål, för bättre teknik, träning under och efter graviditet, rehabilitering efter överbelastningar, skador eller sjukdom eller för att bara må bättre. Vi guidar och lägger upp träningen så att den blir både effektiv och lustfylld att genomföra.

Cura Futuri

Förslag på upplägg


Naprapati / Manuell Behandling

Ni som företag bestämmer antal behandlingar samt frekvens för er personal. Företaget betalar en del av kostnaden och personalen en del, enligt prislista. Företaget betalar i förskott och personalen vid varje tillfälle.


Personlig träning

Personlig träning är just personlig utifrån önskemål, behov, mål och förutsättningar. Utmaningarna kan vara helt olika – smärta, prestation, teknik, rörlighet, lust att träna och mycket mer.

Vi skräddarsyr efter era önskemål. Till exempel kan ett paket innehålla ett individuellt PT-pass för alla och därefter gruppträning eller PT-small group resten av terminen.


PT-small Group

PT- small group är utmärkt för teambuilding. Vi rekommenderar tre till fem personer per grupp. Träningen anpassas efter gruppens önskemål och blir mer individuellt utmanande än gruppträningen. Vi föreslår att grupperna tränar minst en gång i veckan.


Gruppträning

Gruppträning är oftast lätt att anpassa efter företagets möjligheter och behov. Ibland finns gym på arbetsplatsen som går att nyttja, eller så finns det en park i närheten eller en kontorsyta som går att nyttja till träning. Gruppträning kan vara intensiv och svettig och kräva ombyte och duschning, eller lågintensiv så att ombyte och dusch inte är nödvändigt. Vi har erfarenhet av alla modeller - tuffare utomhusträning, promenader med inslag av rörlighetsträning, rörlighetsträning inomhus med samtidig information om ergonomi i kontorsmiljö och lättare kroppsviktsträning i kontorsmiljöer.Kontakta oss så planerar vi tillsammans utifrån era önskemål.

Vi hjälper er att ta fram ett paket som passar er.

Be om en offert

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka in ett telefonmöte. Tillsammans ser vi över era behov och bygger en tränings- och behandlingsplan som är optimal för era anställda och er arbetsplats.